Буря е навън – ужасна, делнична печал.
Сякаш тъмен сън от петъчния ден ме бе откъснал.
Мрачно е навън – стенат облаците сиви.
Де е моят сън, де са мойте сили?
Петък е, но страшен петък – ужасен, грешен и далечен.
Бурята не е навън – тя е в моята душа.
И най-прекрасният ми сън ще бъде ад в нощта.
© Илияна Брайкова All rights reserved.