Всички признават
- талантлива и нежна е тя,
многолика, слънчева жена,
въплъщаваща най-вече доброта.
Пулс на обичта
е нейната душа,
с китки от плам и жарава
любовта си безрезервно ни подарява.
Мила Маги,
човек не може
да остане безразличен
към твойте откровения
и поне малко да не бъде поетичен,
нека времето запази тез
искрени стихотворения!
Посветено на Магдалена Костадинова
© Любослава All rights reserved.