Nov 16, 2013, 10:32 AM

на прага на зимата 

  Poetry » Other
503 0 7


на прага на зимата:


късни есенни звуци
влачи вятърът неуморно

и бълбука преди да замръзне

новият епизод
на отдавна познатото:

ще възкръсне

знам

ще трябва да купя лопата за сняг
за да ровя в студения ужас напразно
как се поддържа пъртина

когато стъпките спят
някъде в друг свят

твърде сладко- на топло

кротко затварям

вратата на къщата с думите
дръпвам завесите

лампата паля

музика слушам
някъде бъбрят

за нещо вълшебно човеците
звуци без действия- никому нищо не струват

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??