Feb 26, 2010, 9:28 PM

На Рени 

  Poetry » Love
799 0 2

Пристъпвам плах,

залитащо пиян

и неуверен,

по нестинарски

бързо,

сякаш през жарава.

Към теб вървя,

поисках те такава,

с тръпчив бадемов вкус,

очи от кехлибарна лава.

Поисках те,

потръпнах,

измечтана истина,

откраднах те,

не върнах,

моя си завинаги.

Пристъпвам плах,

залитащо пиян

и влюбен.

До теб стоя,

в нощта на сънищата,

буден.

Сънят ни да запазя,

верен страж,

сънят, в който

ще сме ти и аз.

 

© Иван Шмугарски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??