Feb 28, 2010, 11:25 AM

На Сесил 

  Poetry » Other
703 0 0

 Носим в себе си
много хубави, тъжни изречения.

Но понякога е по-добре
да не ги изричаме, пишем.
А просто да се усмихнем.

Носим в себе си -
много меланхолия, тъга, мъгла.
Мислим, че ни вдъхновява,
а ни уморява, състарява.

Носим в себе си
толкова много неща -
изпълнени сме със съдържание.

Носим в себе си
много страхове, комплекси.
Мислим, че са по-силни от нас.


Носим в себе си
много хубави, тъжни изречения.
Но въпреки тях, можем да бъдем
щастливи момичета.
Да ни обичат и да обичамe.

© Поля Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??