Jun 3, 2009, 12:54 AM

На тебе 

  Poetry
894 0 1

На теб дължа усмивката,

игриво на устните закачена.

На теб дължа и малкото

останало от мене.

 

Не искам да си спомням за тъгата,

премеждията, сълзите,

не искам да развалям спомена –

отдавна сухи са очите.

 

Аз искам само да си с мене,

да не забравя твоето лице.

Защото казват – времето отнема

и най-скъпото на младото сърце.

© Няма Начин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Пази усмивката си!Нека има светлина в пътеките ти!Прегръдка за теб!
Random works
: ??:??