Sep 19, 2008, 8:54 PM

На тебе, любов... 

  Poetry » Love
1454 0 61

 

                    

                     Тук си,
                     любов, тук си...
                     тихо
                     и кротко
                     пак ме намери,
                     кажи ми,
                     любов,
                     кажи ми
                     какво ли със теб
                     не сме
                     преживели...

                     и те 
                     обичах,
                     любов, 
                     като слънце
                     топло
                     във дните ми
                     бели
                     и тежко те 
                     мразих, любов,
                     със сълзите,
                     проляти за тебе...

                     а ти
                     идваш отново,
                     любов,
                     ефирна,
                     изящна
                     и бляскава...
                     целуваш очите ми,
                     галиш 
                     душата
                     до болка,
                     нежна и ласкава...

                     искам
                     теб да прегърна,
                     любов,
                     с име
                     на приказка,
                     на тебе 
                     да кажа, любов,
                     колко 
                     съм твоя,
                     колко съм
                     чиста и истинска...
  

 

              

               http://vbox7.com/play:1cce5074

 

 

                  МУЗИКА > На тебе любов

 

                   

 

     

© Магдалена Костадинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??