Jun 28, 2017, 8:54 AM

На този ден 

  Poetry » Other
511 4 6

Дошла съм на света любов да дам

и нежно от тъга да го избавя.

А вятъра да не оставям сам

и птиците щастливи да направя.

 

Звездите да разсмивам всяка нощ,

най-тайните им мисли да разбирам

и във бездънния небесен кош

човешките тегоби да събирам.

 

Луната призрачна да утеша.

Полета да посея с детелини.

Да ви постеля своята душа,

та злото и скръбта да ви отмине.

 

Да преброя сълзите на дъжда.

Цветята да приспя - да им попея.

Душите ви в ръце да подържà,

преди в Безкрая да се разпилея.

 

                                                         27.06.2017

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??