За теб се будя и заспивам
Събудих се.
Стояха си целувките по мен,
дошли от друго измерение.
Броих ги целия ми ден,
усетих ново сътворение.
Чрез дух и мисъл топлина
изпратил бе за мен в нощта
кристална снежна чистота,
с безброй снежинки ме заля.
Дъхът ти снежен опознах,
със сладост и през страст
желаех те без страх...
И нямах мисъл да се боря,
отдавна исках го това...
Целуваше ме в нежност и следа
оставяше след всякоя целувка,
кристалчета от твоята душа,
за мен изпратени в нощта.
Цял ден омаяна вървя...
И чакам пак снежинките в нощта.
За теб се будя и заспивам,
целувките ти нося и в деня.
© Лидия Сиркавара All rights reserved.