Подхождаш към мен консуматорски,
сякаш аз пък подхождам различно...
Гледам на теб изследователски,
всъщност, то е толкова логично...
Но направи ми място в живота си,
да бъда твоя мисъл преди лягане,
да съм по-силна и от порока ти,
любовта е начин на оцеляване.
За мен си нужда и пристрастяване.
Така че давай, пусни ме в живота си!
Плаши ме сърдечното пристягане,
но искам този спазъм чак до... гроба си.
© Анна Станоева All rights reserved.
Дори повече от всичко друго!