Feb 11, 2009, 7:59 AM

Над чувство красиво няма времето власт 

  Poetry » Love
833 0 16
В душата ми се раждат бурно ветровете,
от сърцето ми изгрява слънцето горещо.
С поглед светъл покорявам световете,
с мисълта си в тайните прониквам вещо.

Усещам те върховно с всички сетива,
дойдох да те закрилям от света щур.
До теб с безкрайна обич сега вървя,
аз притежавам меча на крал Артур.

Лунна нощ е! Вълшебната роза вземи,
тя ще те превърне в моята кралица.
Почувствай дъха на далечните звезди,
силната ми любов е безценна огърлица.

Над чувство красиво няма времето власт,
не се измерва то със сънища и мечти.
Корените му се губят дълбоко във нас,
към Вселената вечна водят неговите следи.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??