Nov 22, 2013, 6:58 PM

Над нещата 

  Poetry » Other
414 0 0

Опитваме се "над нещата" 

да се издигнем безуспешно.

Притиска ни с крило тъгата

и ангели сме, ала грешни.

 

Препускаме си "през нещата"

докрая май непроумели

къде е скрита същината

и как напразно сме живели.

 

А те, "нещата",  вътре в нас са -

там съска Адът , пърха Раят

и до последния ни час са

един калейдоскоп безкраен.

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??