May 10, 2016, 8:53 PM

Надежда 

  Poetry
843 0 3

Моя бяла, красива надежда,

още жива си. Тук си. Дерзаеш.

Не предаваш се, както изглежда

и на вяра все още ухаеш.

 

Силна си. Търпелива. Безстрашна.

Оцеляваща. Заклет победител.

И на обич, и мъдрост си дашна.

И за болка, и гняв си лечител.

 

Моя бяла, красива надежда,

светлина си - откривам те в мрака.

За ръка хващаш ме и повеждаш

към любов, която ме чака.

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??