Ела надежда да ти дам,
при мен не свършва нивга тя,
но пламъка й не угасяй ти,
за да живееш в светлина.
Върви, върви по своя път
с мъждукащ пламък осветен,
но ще се промени светът
и ярко слънце ще изгрей.
Щастлив ще бъдеш ти тогаз
във пътя ярко осветен,
но не забравяй, че ще дойде час
и ще се сетиш ти за мен.
Защото пътят ти трънлив е
и черен мрак е в твоята душа,
но пламъчето, дето не угасва,
отново ще изгрее във нощта.
© Юлита All rights reserved.