Поете,
страшно е,
кога мъгли покрият върховете !!!
Видения и мистики закъкрят сякаш дават вдъхновение в неудържими ласки...
Не вдишвай!!! Бягай!!! Спускай се надолу!!! -
да не помислиш, че за теб са тези дрехи царски...
Покрий се с вретище, на голо!!!!!!!!!!!!!!
© Кирил Бачев All rights reserved.