Apr 2, 2021, 9:36 PM  

Нагаждач 

  Poetry » Other
290 0 3

                                                               Нагаждач

 

 

Да се нагаждаш толкова е лесно,

ще си живееш спокойно,чудесно.

Кротък мъж заедно със силните на деня,

ласкател, подмазвач, живурка си така!

 

Хамелеон в човешка кожа, без душа,

веднъж с едните после с другите за изгода.

Усмихва се с изкуствена усмивка така

че да се хареса на хора с власт и пара'.

 

Нагажда се в живота и винаги той оцелява,

за жалост на достойнството си изневерява.

Децата му го гледат, бащата, примера е той,

така и те ще станат същите като родителя свой!

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??