Jan 28, 2010, 2:02 PM

Наистина ли ангелите летят? 

  Poetry » Humour
770 0 11

(из цикъла „Вицове в рими”)

Едно детенце майка си попита:
„Наистина ли ангелите, мамо,
летят?” „Да, мило, вярно е, но само
кажи ми, как ти хрумна?” „Вчера скрити

в килера бяха тати и Дарина,
„прекрасен ангел” я нарече той”.
„Така ли каза! Утре, мили мой,
ще видиш ти как нашата слугиня,

прекрасната и дашничка Дарина,
на твоя татко „ангелчето” мило,
от вкъщи рано-рано с всичка сила
ще излети сред облак перушина!”

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??