Feb 25, 2015, 11:36 PM  

Наивност 

  Poetry » Other
419 0 1

Гласуваха с гюролтия заема за шеснадесет милиарда

и как ли не народа български свалил си вече гарда...

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??