Jul 10, 2007, 9:28 AM

НАЙ-ДОБРАТА ТИ ПРИЯТЕЛКА 

  Poetry
949 0 2

Доверяваш ми се и плачеш на моето рамо,

а сърцето ми свито, нещастно, плаче само.

Думите ти го разкъсват безпощадно,

а то търпи горкото – нямо и безропотно.

 

Ти своя “Приятелка” нежно ме наричаш,

Аз теб – “Момчето, което обичам”.

И знам, че нещастна е тази любов

и никога не ще съм онзи трепет нов.

 

Така е – добра приятелка съм, знам,

винаги готова ръка и рамо да подам.

Но, мили мой,  за мен те искам, разбери,

защото ти си Мъжът на живота ми!

© Марина Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??