Nov 20, 2010, 9:53 PM

Най-добрите шаржове за Любовта от Лев Красоткин 

  Poetry » Other
1020 0 4

Най-добрите шаржове за Любовта от Лев Красоткин

 

Любов по Ахманиеджад

Ако гърдите не са ваши,
а е съблазнително това,
повярвайте, ще я уплашите
със ядрена боеглава!



Любов по Аладин

О, чуй ме, Джин, не е измама -
във огън Егото ми плувна...
Поръчал съм си жива дама!
Кажи, защо ми е надувна...



Любов по Хачатурян

Не си мечтайте за хареми
и със Мечта не преговаряйте!
Щом видя танца на корема,
със танц със сабя отговарям...



Любов по Фройд

В Реала - време губя.
В съня си - ще върлувам...
Във тебе ще се влюбя,
когато те сънувам...



Любов по Одисей

Колко години по острови тропам...
Колко много въздишат по мене...
Дорде не ме е сбарала Пенелопа,
ще нацелувам дузина сирени...



Любов по Миклухо Маклай

Казвам ви, умори се в мене Човекът
от тези женски светски маски...
Ще тръгна нейде надалеко
в прегръдките на папуаски!



Любов по Станислав Лем

Оставяй по-бързо солариума
и мехурчетата от топлата вана...
Хайде, да полетим на Соларис
и да се къпем в океана...



Любов по Жул Верн

Майстор съм на фантазийната тема.
По общо мнение - за нищо не ставам.
Помня, обаче, когато си губя времето
колко приятелки ми остават...



Любов по Абрамович

За да те прегърне Обичта с ръка,
за да ти грабне в сладък плен,
смени за Челси ЦСКА,
смени Чукотка за Биг Бен!



Любов по Конан Дойл

Купил съм шоколад... Уискито е готово...
Ще те чакам за уикенда на вилата...
Ако по английски си тръгнеш отново,
ще пусна след теб Баскервила...



Любов по Дарвин

Любовта засвирва модерато,
но камшикът е еднакъв, говорят,
и по червените задници на приматите,
и по червените задници на хората...



Любов по канибалски

Ти си слънце в небето - очите ми пиеш!
Ти си нощна звездица! Къде те намерих?!
Да те мацна сега на филията
и да ръся със черен пиперец...



Любов по Андерсен

Народът ни не вярва, знай,
че приказките са унили...
Там много мъничкият Кай
пожертва снежна педофила...

Любов по Шолохов

Там, на брега, то бе прекрасно...
Невестата... Женихът...
Там, на брега, горяха страсти,
че даже Дон притихна...



Любов по Александър Дюма

Имате много любовници?! Ех, мъченичка...
Скоро и при Вас ще стане чудесно:
Не е задължително един за всички!
Всички за един е по-лесно!



Любов по Калашников

Не трябва бързане в кревата!
Не забравяйте старите истини:
За да работи автоматът,
важно е да се смазва и чисти!



Защо Дяволът е зъл

Да ти разяснявам ли е необходимо,
ако не си се досетила и сама:
злобата на Дявола е обяснима - 
неудобно е да се живее с рога...



Любов по Майн Рид

Обича я един поклонник -
това е Радостта!
Обича я не просто конник -
та той е без глава...


© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??