Jun 6, 2008, 7:28 AM

Най-добрият баща 

  Poetry » Other
1794 0 1

Най-добрият баща

И ето, отново моите мечти
летят към небето, където си ти.
За да видиш, че и в този час
за теб отново мисля аз.

Не мисли, че някога ще те забравя
и с живота по-лесно ще се справя.
Та ти ме дари с живот
и ме научи как да вървя през житейския брод.

Само заради едно ще ми е трудно да заспивам
и само затова всеки Божи ден ще се проклинам.
Нямах сили и думи, за да ти благодаря,
че ме възпита и че беше толкова добър баща!

Посветено на баща ми
Митко Кирилов Бакалов

© Красимира Бакалова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Красиво и тъжно посвещение,пропито с толкова тъга!
    Но нищо,Краси,както се пее в една песен-
    "А някой гледа там от небето,
    и всичко чува и всичко вижда..."
    Светъл и спорен ден ти желая!
Random works
: ??:??