Jul 3, 2011, 8:20 AM

Най-хубавата изненада 

  Poetry » Love
1060 0 5

Защо ме караш толкова да чувствам,
защо ли в мен настава буря?
Повярвай ми, опитвам да се сдържам,
но сега разбирам, че не го умея.
Страстта изгаря ме отвътре
и искам да ù се отдам,
но, мислейки за теб, е някак мъчно,
защото си така далече... там...
Побърквам се, разбираш ли?
Не мога без твойте устни кожата ми да горят.
усещам мъничко тревога -
кога телата ни отново ще се съберат?
Изпитвам нужда да ми поговориш
и после сладичко да ме приспиваш,
и с прегръдка нежна, но и леко мощна,
силите ми да изпиваш!
Да се събуждам, а ти - над мен надвесен -
да ме наблюдаваш със наслада!
Целуваш ме, нашепваш, че и в съня ти липсвам -
това е най-хубавата изненада!

© Мирена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??