Jun 15, 2011, 7:03 PM

Най-прекрасната от всичките магии 

  Poetry
675 0 0

                               Най-прекрасната от всичките магии




Непостоянна като есенно небе.
Фатална, сериозна, романтична.
Понякога наивна като мъничко дете.
А друг път - гневна, даже иронична.
Обединила болката и радостта в едно.
Душата ù - вселена във безкрая.
До болка вричаща се на любимия - като на божество.
Загадъчна, неустоима, зряла.
От противоречия безброй е изтъкана.
Терзаеща от мисли и съмнения.
Обичана, красива и желана.
Изгубена във своите мечти - видения.
Понякога премного слаба.
Намираща последна сила в слабостта.
От себе си пожертвала би всичко. Би слязла и във ада.
Във името на своите деца.
Не ще достигнат нивга думи за това.
Да се опишат нейните стихии.
Даряваща най-скъпото - живот в света.
Жената - Най-прекрасната от всичките магии!





Eлена Найденова - Sun





Авторски клип по този стих:

http://bg.netlog.com/go/explore/videos/videoid=bg-220470

© Елена Найденова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??