Dec 27, 2005, 10:33 PM

Накарай ме... 

  Poetry
1151 0 3
             Накарай ме да спре дъха ми
             само със една целувка.

             Накарай тялото ми да потръпне
             само със едно докосване.

             Накарай сълзите ми да пресъхнат
             ако можеш само с поглед.

             Накарай сърцето ми да затупти
             без думи - можеш ли?

             Накарай ме да бъда влюбена,
             да бъда себе си, да бъда истинска.

             Накарай ме да те обичам,
             само както ти го можеш.

             ...Ако не можеш нищо от това-
             накарай ме да те забравя.

© Димитрина Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Иииии, прекрасно е! 6
  • Страхотно е. А финалът е точно в десетката!
  • Браво!Много е хубаво! Шестичка :о)
Random works
: ??:??