Feb 7, 2023, 11:15 AM

Накратко 

  Poetry » Love
188 0 0

Бедрата ти са магистрала,

която ме отвежда в рая...

Любовта ни е събрала,

за да сме заедно в безкрая!

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??