Накрая на света
на някаква морска скала
аз стоя, с отворена
без звук уста
Накрая на света
сред илюзии аз стоя и чакам
истина една, да стане
по-добър света
Накрая на една скала
сред мъртвото море
аз, аз срещнах нея ВЕЧНОСТТА.
© ПЕТЯ ЙОРДАНОВА All rights reserved.