Jan 28, 2009, 6:28 AM

Накъде 

  Poetry
479 0 5
Търсех се...
Изправяйки се, все пропадах.
Изплаках се.
Вали, вали, вали...
Сълзите ми
отдавна са солени.
Намирах се.
И после се загубвах
Безвъзвратно...
Обръщах се.
Оглеждайки се.
И...
изглеждах страшно.
Вървях, вървях, вървях...
Уморявах се.
Не спирах.
И... умирах.
Прегръщах всяка
своя малка смърт...
с любов.
И раждах се.
Но раждането ми тежеше...
Обичах враговете.
Не придирях.
Но...
Изгубих дирите.
В безвремие.
Тежах.
Но не на място...
А на себе си.
И другите.
И пречка бях.
Причина да не се понасям.
Сега?!
Оттук нататък
накъде?!

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??