Oct 16, 2022, 3:31 PM

Нали?!... 

  Poetry
150 0 0

обич
и
любов

не
се
продават

ни
купува

а
се
заслужават

 

............................

 

обич
и
любов

не
се
купуват

ни
продават

а
се
извоюват

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??