Aug 7, 2008, 11:21 AM

Наливай в сърцето ми 

  Poetry » Love
685 0 16
Наливай в сърцето ми
желанието си към мен.
Не спирай, изгаряй ме!
За теб съм сътворен.

Ти си магията, която
ме направи победител.
Ти си чашата с амброзия,
а аз съм жив вестител.

Чуйте тази нова вест:
Любовта превзе Земята!
От днес започват дните
под властта на светлината.

Прегърни ме и ми дари
живота и душата си.
Аз ще ги пазя вечно,
дълбоко в сърцето си.

Пред теб ще разстеля
път от грейнали звезди.
По него ще достигнеш
до сияйните ми мечти.

Ще бъдеш богинята
на всички бели светове!
Ще си аромат на пролет,
с вълшебни цветове.

Има ли нещо по-красиво
от влюбените ти очи?
Да, има! Това си - слънце
единствено мое - Ти!

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??