Nov 25, 2006, 12:39 AM

Намерих те... 

  Poetry
850 0 11
по стиха на Кити " Превърни ме"

Сред приказна градина

те намерих

ти беше най-красивото

от всичките цветя

нарекох те

със името на роза

и подарих ти

моята душа.

На тебе посветих

си дните

и нощите си

аз ти подарих

в душата закодирах

ти мечтите

сърце за

нежност вдъхнових.

В море от страст

ти стана остров

на него Робинзон

единствен бях

и много бури

преживяхме

и с обичта ти

оцелях.

Звезди в косите ти

аз вплетох

и слънчев лъч

в очите ти изгря  

с букет от щастие

в ръцете

ти бе във плен

на любовта.

Намерих те

сред приказна градина

извиках те

със нежен зов

в сърцето мое

те поставих

и те нарекох

с името

ЛЮБОВ!   

 

 

 

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??