Jul 3, 2004, 11:24 PM

Намеса 

  Poetry
1049 0 0
Грубо вмешателство поради куп причини
безплътен бях…
Топли вълни ме обливат,
теглят ме към мраморни вани,
за да ме поемат неонови лампи
и на формалин да завони.
Помниш звука от неонова лампа,
знаеш също как ми действат твоите очи.
Асоциации правя не трябва да боли.
Прощавай.
Исках да усетим болка и тогава да летим,
но сега е невъзможно.
Отново хората ни убедиха,
че е нужно първо тялото да съхраним.

© Весел Ин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??