Jun 1, 2013, 10:51 PM  

Наполовина разделени 

  Poetry » Love
612 0 2

Прехвърлена си във емоциите ми -

от вятъра, на рая си, oтхвърлена

и любовта е хвърлила залозите си -

като със теб сме наполовина свързани...

 

Но наклал огън - стиховете да гори,  

с който да те стопля силно мога

и за дълго, който ще ни продължи... 

да оправдае на любовта залога...!

© Маломир Стръков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Браво момче-продължавай-хубаво пишеш!!! Думата идва от "клада"-накладох огън,в поезията е позволено-мн.число...
  • Е тази дума откъде я извади - "накладил"?
Random works
: ??:??