May 19, 2011, 11:31 PM

Направи ми коктейл 

  Poetry » Love
1027 0 19

Направи ми коктейл от горчиво вино и от спирт,
нека адската смес да бушува тревожно в кръвта ми.
Направи ми коктейл от изгарящи страсти и флирт,
който вкус на любов да добави към нашите драми.

Направи ми коктейл от кошмарни етюди за сцена
сред декор бутафорен и ноктюрно за фон от Шопен.
Направи ми коктейл с част „Ерато” и част „Мелпомена”
с вкус на сладкия грях и тъгата да кипне у мен.

Направи ми коктейл – смес от вярна любов с изневяра,
от емоции слепи и разсъдък за миг ослепял.
Направи ми коктейл от съмнения луди и вяра,
от която умът само в лудница би оцелял.

 Направи ми коктейл от съблазните в страшния път,
който Рая подменя и Ада превръща във жребий.
Направи ми коктейл с части две – от живот и от смърт,
който искам до дъно да изпия единствено с тебе.

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??