Приятелю, една звезда избрах за тебе.
Звездите в моето небе са толкова големи.
Напук на всичките въпроси.
Напук на всичките проблеми.
Здравей, приятелю, здравей!
Усмихвай се! Все пак сме живи!
Приятелю, докосна ме със музика.
Най-впръсканото вдъхновение.
От него мисля няма по-голямо.
Какво от туй, че е във виртуала.
Здравей, приятелю, здравей!
Усмихвай се! Нали сме живи!
Приятелю, избрах за теб една постеля
от къдрокоси рими – каква поезия!
Напук на цялата ни проза.
Напук на голата й поза.
Здравей, приятелю, здравей!
Усмихвай се! Та ний сме живи!
Весела ЙОСИФОВА
© Весела ЙОСИФОВА All rights reserved.