Dec 19, 2004, 11:44 PM

Наранена 

  Poetry
1384 0 3
Дори да те обичам, аз не ще простя,
защото ще си подъл с мен!
Ти ужасно нарани ме,
а душата ми е в плен!
И дори да ме боли,
и дори да страдам аз,
разбери, че свършено е всичко между нас!
Любовта не си отива лесно,
но аз ще те забравя!
А ти ще осъзнаеш, че сгреши,
но далечни ще са нашите души!
И не ме моли за прошка вече,
защото чувствам те далечен!
Може да не ми повярваш,
възможно е да кажеш, че греша,
но няма друго да реша!
...И това са моите последни думи,
край на отношенията помежду ни!

© Нина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??