May 22, 2015, 7:53 AM

Наранени 

  Poetry » Love
332 0 0

Дъх на пиянство в стъклени очи

духът посивял

                                               наранен

 

Поглеждам и потъвам в кристални мисли

пленени в гъста мъгла от сатен

 

Ти не трепваш от ледения полъх

а по кожата ти следи от целувки и цигарен дим танцуват 

в нюанси на страст 

 

И ме поглеждаш 

като буря в ясен ден 

                                         наранен 

 

Безкрайни мечти с черна точка в средата 

а ние

двама

преплели сълзи в горещата им сянка 

с посинели вени

и устни с вкус на водка 

                                                   горчи 

 

Думите плуват в тихи вселени

Страдаме

                                   без значение

Две души облечени в студ 

                                           наранени

© Харпия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??