Jun 19, 2012, 4:42 PM

Нарцистично-обвинително 

  Poetry
713 0 1

А аз съм като мъртва в своята бездомност,

но събирам останки от нежност.

Не ми прилича да съм дива... и верломна,

но очите ми отварят бездни.

Гледам да съм топло необщителна, не-горда.

Бродирам от странности щения.

И бива ли различност? До натровеност.

А често и до възпаленост...

Тъги,  угарки хронично недоволство

не изхвърлям от свойта Вселена.

Акорди на трептящи в до мажорност

и луди, от крайност, решения.

 

И съм като кървавия стон на прошка.

Умиращ. С издайническа нежност.

И не бива... а заспивам с многоточия.

И сред руините. На съмнения.

© Уморена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??