Sep 17, 2009, 8:21 PM

Наречи ме 

  Poetry » Love
567 0 2

Наречи ме луда, наречи ме както искаш,
наречи ме магьосница, наречи ме така.
Наречи ме измамница, кажи как ще мe викаш.
Наречи ме проклетница, наречи ме съдба.

Наречи ме както според теб ми отива.
Име измисли ми ти за цял живот
и така ме наричай, докато съм жива.
Но насън, знам, пак ще ми викаш Любов.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??