17 сент. 2009 г., 20:21

Наречи ме 

  Поэзия » Любовная
566 0 2

Наречи ме луда, наречи ме както искаш,
наречи ме магьосница, наречи ме така.
Наречи ме измамница, кажи как ще мe викаш.
Наречи ме проклетница, наречи ме съдба.

Наречи ме както според теб ми отива.
Име измисли ми ти за цял живот
и така ме наричай, докато съм жива.
Но насън, знам, пак ще ми викаш Любов.

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??