Dec 30, 2012, 4:54 PM  

Наречи ме "Любов" 

  Poetry » Love
1066 0 12

Наречи ме "Любов"

 

Пепеляшка от сняг,    

мраз във вени вдълбах.   

Вихри облачни с бяг   

главоломен - множах.   

 

В самакитка смълчах   

ледна скръб. Огнен змей,   

ти ме сгряваш - с размах   

на игрив суховей.      

 

Прегърни ме! Запей   

своя слънчев хорал.   

И лъчи разпилей -

пролет в зимния бал.      

 

Съчини напев нов.   

Наречи ме "Любов"!

 

 

 

© Плами All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??