НАШАТА ПЕСЕН
Рисувай, поете,
рисувай със думи,
реди своя стих,
после тайно поспри.
Не искаш ли някой
да грабне палитра
и стих на платното
да те погледне с очи.
Римувай, художнико,
римувай с бои,
картина да шепне
със думи неказани.
Не искаш ли някой
във стих без бои
картина шедьовър
във ритъм да сътвори.
Измисляй, човеко,
думи за дни,
в които ще бъде
живота ни лесен.
Дори да ни няма,
дори да не сме,
все някой ще каже:
ТОВА Е НАШАТА ПЕСЕН!
© Събина Стефанова All rights reserved.