Jan 6, 2009, 7:40 PM

Наше е синьото небе 

  Poetry » Love
1324 0 21

 

 http://www.youtube.com/watch?v=2qfnmvNzSgQ

 

В сърцето ти голямо
музика звучи,
заливат те
радостни вълни.
А в душата ми
цари райска красота.
С възторг повтарям:
Ех, каква жена!
Като вълшебна фея
от приказки дошла.
Със твоето име
звезда ще назова.
Може ли съдбата
да е толкова добра,
че нас със теб
по чудо ни събра?
Наш е белият свят
с искрящите мечти.
Наше е синьото небе,
танцувай и лети!

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??