Намразих те насила,
само за да продължа.
И всеки път, когато ме попитат
дали съм по-щастлива,
отговарям винаги
"Насила съм така."
А защо когато чуя "щастие" си замълчавам?
Защото първата асоциация си ти.
И да, насила продължавам,
насила заличавайки останалите ти следи.
© Аврора All rights reserved.