Jan 16, 2011, 1:31 PM

Наслада 

  Poetry » Phylosophy
568 0 0

... Ум Христов и Неговото дело в края -

празник за душата, безценна награда.

Игнорира хомота и обновява младока.

Специално време, необременено -

за комуникация отредено.(Марк 2:27,28)

© Костадин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??