Nov 27, 2008, 12:11 PM

Наслада създай за душата! 

  Poetry » White poetry
3160 0 25
Наслада създай за душата!
А тяло...
то взема достатъчно
от твоите ласки.
Жадувам,
и винаги нека така е -
целувките в пурпурен цвят
(да услаждат,
а не да с болеят),
безбройни да са
по количество,
сърцето с нежност
да стоплят
и да ме топят карамелено.
Във нас
да е сгушен уюта,
щом ръцете
приспивно му пеят
и да заспива унесен
във здрача,
упоен от сърцата,
що греят.
На живота ти шарен
кошмара
в прегръдката
още държи те...
Недей се бави -
приласкай ме
и нека така до зори е.
Днес, уловен, мига Наш е -
да го превърнем
в Вселена
за двама ни -
нежна и топла
и до "Винаги Утре"
запазим!

© Петя Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??