Aug 10, 2008, 10:54 AM

Настроение 

  Poetry » Other
719 0 12

Настроение

Сега е есен.

Дъжд вали навън

и капките почукват

                              по стъклата.

Дали е сън, дали е сън,

че толкоз бързо лятото отмина –

            като внезапен полъх

                             на изстинал вятър?...

Сега е есен.

Дъжд вали навън.

Не мога и не искам да го спирам.

С въздишка тежка

                            ще изляза вън.

Безсилна съм, затуй

                            ще си отида...

© Елмира Митева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??