Mar 28, 2008, 9:46 PM

Натрапници 

  Poetry » Love
560 0 1
Глупостта ме заразява
с клишета необмислени.
Отречени под списък,
предварително.
Предъвкани и заклеймени.
Но пак с писък
се завръщат,
босоноги и опърпани,
без време остарели.
Безсъзнателно
се впиват в теб.
Знам.
Оставяш ме да оправдая.
Детинската наивност
ще забравиш.
Но ще се справя ли отново
с мисълта корава,
че излезли са от мен,
не зная...

© Стоян Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??