за страха ме питат
той вече не живее тук
премести се отдавна
изпари се без капчица вина
за невидимите си щети
за счупеното носи щастие
за догодина ще порасне
не съм го гонила
съвсем сам си тръгна
точно както и дойде
без никога да се е чувствал
натрапника на масата
© Мария Василева All rights reserved.