Oct 31, 2008, 11:27 AM

Натюрморт с чаши 

  Poetry » Other
828 0 8
 

А утре пак ще бъдем двама

и някаква тъга голяма

ще пиеме в кристална чаша...

И любовта - случайност наша,

ще плиснем с парещата течност

и със остатъци от честност

ще кажем просто, че сме стари

за свят без алкохолни пари.

 

И ще пропием без стеснение

последното си истинско вълнение.

 

© Мартина Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??