31.10.2008 г., 11:27 ч.

Натюрморт с чаши 

  Поезия » Друга
830 0 8
 

А утре пак ще бъдем двама

и някаква тъга голяма

ще пиеме в кристална чаша...

И любовта - случайност наша,

ще плиснем с парещата течност

и със остатъци от честност

ще кажем просто, че сме стари

за свят без алкохолни пари.

 

И ще пропием без стеснение

последното си истинско вълнение.

 

© Мартина Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??